klassiek en populair - voor jong en oud - altijd op maat!

Muziek is mijn grootste passie. Ik speel sinds mijn 11e jaar gitaar. Op de muziekschool heb ik naast groeps- en individuele les veel in ensembles gespeeld. In ensembles en solo op de gitaar heb ik naast klassieke muziek ook veel Zuid Amerikaanse volksmuziek gespeeld.

 Op het conservatorium in Utrecht heb ik klassiek gitaar gestudeerd. Ik heb masterclasses bij Davis Russel en Hubert Kappel gevolgd en een aantekening lichte muziek behaald. Na mijn studie aan het conservatorium ben ik gestart met mijn lespraktijk. Daarnaast heb ik een aantal jaren lesgegeven aan jongeren met een visuele beperking op Bartiméus in Zeist. Daarna heb ik een tijdje in de zorg gewerkt.

Ik heb een brede interesse in muziek. Mijn eigen voorkeur voor klassieke muziek gaat uit naar Spaanse en Zuid Amerikaanse gitaarmuziek, maar ik voel mij ook thuis in jazz, blues en popmuziek.

Ik hou ook van zingen. Dat doe ik bij Toonkunst Rotterdam en in kamerkoor Toonkunst. Samen met anderen musiceren is wat ik het liefste doe. Met mijn studiemaat van het conservatorium speel ik al jaren samen. Ook vorm ik een duo met een zangeres. Met mijn zangervaring kan ik je op weg helpen wanneer je jezelf wilt begeleiden bij het zingen van een lied.

Deel jij met mij de passie voor muziek en wil je gitaar leren spelen of heb je al ervaring en wil je weer les? Neem contact op en maak een afspraak voor een gratis proefles van 30 minuten!