klassiek en populair - voor jong en oud - altijd op maat!

Voor alle leeftijden

Kinderen kunnen vanaf 7-8 jaar gitaar leren spelen. Samen in een klein groepje leren ze spelenderwijs het instrument verkennen. Er is aandacht voor op het gehoor spelen, noten leren lezen en simpele akkoorden leren spelen. Ik gebruik daarvoor verschillende lesmethodes.

Persoonlijke lesprogramma voor jongeren en volwassenen. Uit verschillende lesmethoden selecteer ik wat jij nodig hebt, omdat gitaarles maatwerk is en afhankelijk is van persoonlijke wensen. Ik maak een lesprogramma op maat, als jij mij vertelt wat je wilt leren.


Praktische informatie

Er is een ruim aanbod aan gitaren in de winkel en online. Als je net begint met gitaar spelen hoef je geen duur instrument te kopen. Voor rond de 200 euro koop je een gitaar. Gitaren met een massief bovenblad hebben een mooiere klank maar belangrijker is dat een gitaar goed bespeelbaar is. De aankoop van een gitaar kan altijd in overleg. Een stemapparaatje is handig voor als je de gitaar thuis wilt stemmen. Er zijn ook verschillende apps waarmee je de gitaar kunt stemmen.


Oefenen.

Als je goed gitaar wilt leren spelen is regelmatig oefenen belangrijk. Het is beter om elke dag 15-30 minuten te oefenen dan af en toe een uur.

Tarieven gitaarles (per persoon per les)

Individuele les 30 minuten tot 21 jaar

€ 17,50 

Individuele les 45 minuten tot 21 jaar

€ 26,25 

Duoles 30 minuten tot 21 jaar

€ 14,00 

Individuele les 30 minuten 21 jaar en ouder

€ 2200*

Individuele les 45 minuten 21 jaar en ouder

€ 33.00*

Duoles 45 minuten 21 jaar en ouder

18,50*

Groepsles kinderen (max. 4) 30 minuten

€ 12.00

*inclusief btw.


Voorwaarden

  • Je betaalt de lessen per maand
  • In de schoolvakanties heb je geen les tenzij we specifieke afspraken maken
  •  Als je verhinderd bent en een dag van tevoren afzegt, proberen we op een ander moment in te halen. Voor groepsles of duoles is inhalen niet mogelijk.
  • Als ik onverwacht verhinderd ben hoef je niet te betalen.